WEKO3
アイテム
老人食におけるタンパク質及びカルシウムの良質供給源としての乳豆腐(第25報)乳豆腐入り蒸しパンの改良
https://kjc.repo.nii.ac.jp/records/47
https://kjc.repo.nii.ac.jp/records/478b196e2d-b982-4b6b-a4c4-c84da0614a14
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
|---|---|---|
|
|
| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2022-11-01 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | 老人食におけるタンパク質及びカルシウムの良質供給源としての乳豆腐(第25報)乳豆腐入り蒸しパンの改良 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Milk-tofu, a Nutritious Food with an Abundant Supply of Calcium and High Quality Protein for an Elderly Diet(Part 25)Improvements of Steamed Buns Containing Milk-tofu | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | jpn | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
| 著者 |
上原, 哲
× 上原, 哲
× UEHARA, Satoshi
|
|||||||||||
| 書誌情報 |
香川短期大学紀要 / 香川短期大学 編 巻 43, p. 115-124, 発行日 2015-03 |
|||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | 香川短期大学 | |||||||||||